Menu

Sebastiaan

Wat vind je leuk aan lesgeven bij Het Gymlokaal?

De filosofie van het Gymlokaal spreekt me aan: zoveel mogelijk uit jezelf halen met minimaal gebruik van apparaten. Daarbij krijg je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen!

Wat is jouw achtergrond?

MILO Education (personal trainer), Yoga Alliance, Calisthenics Masterclasses, V-cirkel coach (coaching op drijfveren) en Range of Strength certified coach.

Wat is uniek aan jouw lessen/manier van lesgeven?  

Ik werk met unieke combinatie van methodieken die zeer effectief gebleken is om het lichaam sterker en mobieler te maken. Tijdens mijn les word je uitgedaagd om alles uit jezelf te halen, altijd met respect voor jouw individuele grenzen. Ik geloof in maatwerk. En dat ga je ervaren, ook al train je in een groep.

Wat is jouw specialiteit binnen het vlak van beweging? 

In mijn lessen bied ik een variatie aan technieken en oefeningen aan om de mobiliteit te vergroten. Na verloop van tijd ervaar je meer kracht, controle en souplesse. 

Welke eigenschap moet elke goede trainer bezitten?

Passie voor het vak, communicatieve vaardigheden en kennis. En de bereidheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Een goede trainer is in staat om mensen te motiveren en enthousiast te maken.

Wat kunnen mensen verwachten van jou als trainer en van jouw lessen? 

Mensen zullen worden uitgedaagd en gaan ervaren dat ze meer kunnen dan ze denken!

Wat kun jij mensen bieden/leren?

CliĆ«nten trainen om kracht en controle te leren uitoefenen in een extreem grote en veelzijdige range van bewegingen. Om effectiever en bewuster om te gaan met je lichaam. Dat maakt je sterker, leniger en zelfbewuster! 

Sebastiaan
Sebastiaan Sebastiaan