Menu

Mitchell van de Laar

WAT VIND JIJ LEUK AAN LESGEVEN BIJ HET GYMLOKAAL?

Het maakt niet uit wat voor achtergrond iemand heeft, het is een plek waar iedereen welkom is, tot zijn recht komt en daardoor ook groeit, plezier heeft en gezien wordt.

WAT VOOR ACHTERGROND HEB JE?

Ik heb NL Actief Fitness Trainer A & B gedaan. Voor mijn carrière als trainer heb ik aan de theaterschool gestudeerd, de Dansacademie afgemaakt en daarna heb ik mij omgeschoold.

**WAT IS UNIEK AAN JOUW LESSEN/MANIER VAN LESGEVEN? **

Ik maak graag de connectie met mensen en heb veel persoonlijke aandacht voor techniek, houding, maar ook het uitdagen. Mijn filosofie is altijd als je bij mij uit de training loopt, dat je wat geleerd hebt over je techniek en houding; je gaat weg met een voldaan of blijer gevoel dan je binnenkwam; dat ik je heb uitgedaagd om meer uit jezelf te halen.

**WAT IS JOUW SPECIALITEIT BINNEN HET VLAK VAN BEWEGING? **

Mijn specialiteit is bewegingsanalyse en specifiek kijken naar doelen en verbeterpunten van mensen. Ik ben gespecialiseerd in functioneel trainen, kracht opbouw, mobiliteit en post-injury training. Doordat ik een verleden heb als danser kan ik vaak voorbeelden geven die tot de verbeelding spreken, waardoor techniek en correcties beter begrepen en uitgevoerd worden.

**WELKE EIGENSCHAP MOET ELKE GOEDE TRAINER BEZITTEN? **

Betrokken en warm zijn, oog voor details en een persoonlijke visie hebben.

**WAT KUNNEN MENSEN VERWACHTEN VAN JOU ALS TRAINER EN VAN JOUW LESSEN? **

Ik ben een energieke trainer die graag door middel van sport, crosstraining of fitness een connectie aangaat. Samen sparren, dieper ingaan op techniek, een trainer die in is voor een grapje, toegankelijk is maar ook houdt van killer work-outs om de training mee af te sluiten. Ik ben iemand die toegankelijk is en graag samen er een toffe tijd van maakt.

WAT KUN JIJ MENSEN BIEDEN/LEREN?

Wat ik vooral wil meegeven en leren aan iedereen is dat het lichaam wat je hebt mooi en goed is. Dat het verandert en dat je plezier moet hebben in het proces en dat daar geen goed of fout of sterk of zwak is. Fulfilment over achievements is mijn motto. Ik wil mensen inspireren om van zichzelf te houden en beter te worden in bepaalde aspecten of kleine doelen te behalen.

Mitchell van de Laar
Alessandra Alessandra