Menu

Breffni

Wat is je sportachtergrond?

Als voormalig ritmisch gymnastiek atleet heb ik de voordelen ervaren die je mentaal en fysiek kunt hebben van sport. Het doel is mijn studenten hetzelfde te laten beleven. Aanvullend hierop heb ik fysiotherapie gestudeerd  en heb ik een wetenschappelijke aanpak als het aankomt op het trainen van mensen.

Wat kunnen mensen verwachten van je lessen?

Deelnemers van mijn lessen zeggen vaak dat ik vanaf het moment dat ik begin les te geven transformeer tot een totaal ander persoon. Ik kan mensen best pittig aanmoedigen, maar altijd met een lach. Verwacht van mijn lessen dat je spierpijn krijgt in spieren waarvan je niet eens wist dat ze er waren.

Is er iets specifieks wat je aan je studenten wil meegeven?

Mijn doel is om studenten krachtig te leren bewegen met elegantie. Barre is de perfecte les om dit te leren. Ik hoop dat deelnemers mijn les verlaten met het gevoel fysiek sterk te zijn, maar rustig van geest. Daarnaast probeer ik alle studenten evenveel aandacht te geven, zodat iedereen gezien en gehoord voelt. Iedereen leert op een andere manier en door goed op elke individu te letten leer ook ik telkens weer nieuwe dingen. 

Breffni
Breffni Breffni