Menu

Crosstraining en Weightlifting

Crosstraining

Bij onze Crosstraining lessen ervaar je een dynamische en uitdagende WOD (workout of the day). Deze lessen combineren elementen van krachttraining, gymnastiek en cardio. Je zult werken met verschillende attributen uit de gym, zoals barbells, plates, kettlebells, dumbbells, pull-up bars en wall balls. We besteden aandacht aan technieken zoals touwklimmen, pull-ups, muscle-ups en barbell oefeningen.

Crosstraining - Basis

Altijd al willen deelnemen aan een Crosstraining les, maar durf je de stap niet te zetten? Schrijf je dan in voor onze Crosstraining Basis les! In deze les gaan we op een rustig tempo door de basis technieken en vaardigheden die je nodig hebt in de Crosstraining les. Het is een informatieve en uitdagende les, speciaal ontworpen voor beginners zonder of met weinig ervaring in Crosstraining.

Crosstraining - Bodyweight Strength

Crosstraining - Bodyweight Strength is een functionele les die gericht is op het vergroten van kracht en de metabole output zonder gebruik te maken van externe gewichten. In deze les leer je de juiste technieken om vooruitgang te boeken in oefeningen met alleen je eigen lichaamsgewicht. Daarnaast worden er ook cardiovasculaire elementen geïntegreerd in de workout, en werken we aan vaardigheden zoals pull-up variaties, pistol squats, gymnastische vaardigheden en push-up variaties.

Weightlifting

Naast Crosstraining bieden wij ook Weightlifting lessen aan. In deze lessen ligt de focus specifiek op de oefeningen uit het Olympisch gewichtheffen, zoals Snatch en Clean and Jerk. Deze lessen zijn perfect om je techniek te verbeteren en te verfijnen.

Bij al onze lessen staat een goede uitvoering van de oefeningen en blessurepreventie voorop. Zowel onze Weightlifting als Crosstraining lessen zijn geschikt voor alle niveaus.

Bekijk ons rooster en boek snel je eerste Crosstraining (basis), Crosstraining Bodyweight of Weightlifting les!

Crosstraining en Weightlifting
Crosstraining Crosstraining