Menu

Ola

Wat is jouw sportachtergrond?

In 2008 ontdekte ik de transformerende wereld van Pilates, terwijl ik al werkzaam was als Fitnessinstructeur. Mobiliteit, een recentere toevoeging, voegde zich naadloos in mijn fitnessverhaal.

Heb je ervaring in andere sporten die jouw aanpak beïnvloeden?

Absoluut. Als zowel eeuwige student als docent haal ik inspiratie uit diverse bewegingspraktijken. Yoga, verschillende dansvormen en handbalanceren behoren tot mijn favorieten.

Wat kunnen deelnemers verwachten van jouw lessen?

Verwacht een verrijkende ervaring waarin het ontdekken van iets nieuws over je lichaam en het beoefenen van relevante bewegingsvaardigheden centraal staan. Mijn lessen combineren Pilates en mobiliteitstraining en bieden uitgebreide uitleg en persoonlijke aandacht.

Is er iets speciaals of specifieks dat je aan je studenten wilt overbrengen?

Zeker. Ik geef prioriteit aan ‘kwaliteit, niet kwantiteit’ in training. Bewuste beweging, uitgevoerd met intentie en doordrenkt met speelsheid, levert uitzonderlijke resultaten op.

Zijn er doelen of mindset-aspecten die je benadrukt?

Bij Pilates en mobiliteitstraining is mijn primaire doel levensduur boven prestaties. Het cultiveren van een pijnvrij, gezond en mobiel lichaam voor het leven biedt ultieme vrijheid.

Verhef jouw fitnessreis met bewuste beweging - sluit je aan bij mijn lessen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Ola
Ola Ola