Menu

Noach

Wat vind je het leukst aan lesgeven bij Het Gymlokaal?

Ik geef vanaf het begin les bij het gymlokaal. De prachtige locaties en de fijne sfeer zowel onder het team als de leden zorgen ervoor dat ik er na jaren nog met heel veel plezier lesgeef.

Wat is jouw achtergrond?

Sporten doe ik al mijn hele leven, van karate tot aan voetballen op hoog niveau. Ik heb jarenlang zelf intensief getraind en daarnaast mensen mogen motiveren en inspireren. Ik besloot er serieus wat mee te gaan doen. Toen heb ik fitvak - a behaald. Daarnaast ben ik actief als A-Klasse kickbokser en Pro MMA-vechter. Dit doe ik al meer dan tien jaar. Het mooie is dat ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Mijn kennis en ervaring deel ik graag.

Wat is uniek aan jouw lessen/manier van lesgeven?  

Ik ben zelf actief als topatleet en leer dagelijks nieuwe technieken en methodes bij. Hier neem ik mijn leerlingen graag in mee. De basis (Kick)boks technieken zijn heel belangrijk maar vind het ook leuk om in de les een speciale/gevorderde techniek te behandelen. Mijn lessen kunnen vrij pittig zijn. Ik ben een man van humor er wordt in de les ook zeker gelachen maar je gaat altijd met een voldaan gevoel naar huis!

Wat is jouw specialiteit binnen de wereld van menselijke beweging?

Kracht en conditietrainingen geven vind ik leuk maar mijn focus ligt nu vooral bij (kick)boks trainingen. Hierbij gaat het niet alleen om je stoot en traptechnieken maar ook om je conditie, kracht, snelheid, timing, mobiliteit etc. . Verschillende onderdelen die je ook geïsoleerd kunt behandelen in de les.

Welke kwaliteiten moet elke goede trainer hebben?

Een goede trainer moet enthousiast kunnen overkomen en zijn/haar leerlingen kunnen motiveren en pushen het beste uit zichzelf te halen. Daarbij wel alert zijn op de behoeften, beweegreden en gevoelens van een ander. Kortom wat inlevingsvermogen hebben.

Wat kunnen mensen van jou als trainer en je lessen verwachten?

Ik hou van humor en dolletje tussen de trainingen door maar vergis je niet. Mijn trainingen kunnen vrij pittig zijn en ik probeer altijd het beste uit mijn leerlingen te halen. Mijn missie is je niet alleen bezweet de les uit te laten gaan, maar dat je ook echt het gevoel hebt gehad dat je wat hebt geleerd.

Wat kun je mensen bieden / leren?

Sporten is voor iedereen. Overal waar je je tijd in steekt daar zal je beter in worden en al helemaal met de juiste begeleiding. Wil je fit worden, afvallen in gewicht of werken aan je kickboks technieken? Bij mij ben je bij het juiste adres. Wees niet bang om uit je comfort zone te stappen en de grens op te zoeken. Er zit altijd meer in dan dat je zelf denkt. Tot snel!

Noach
Noach Noach