Menu

Jason

Wat is je sportachtergrond?

Calisthenics trainer A+B, practical nutricion lvl 1. Bachelor’s degree in de fysiotherapie (momenteel 3e jaars). Verder ruim 10 jaar ervaring met krachttraining op het gebied van fitness, powerliften, crossfit en calisthenics. 2 jaar aan kickboksen gedaan op gevorderd tot wedstrijdniveau. Mijn voornaamste focus ligt nu bij crosstraining, calisthenics en gymnastics.

Wat kunnen deelnemers verwachten van je lessen?

Ik heb een ‘no-nonsense’ benadering, wat inhoudt dat ik de lessen zo efficiënt mogelijk invulling geef om zo veel mogelijk bewegingspatronen te trainen. Stick to the basics, zoals ik vaker zeg. Verder ben ik recht voor z’n raap wat betreft de theorie achter (kracht)training om een zo goed mogelijk beeld te kunnen creëren van wat men kan verwachten. Naarmate iemand verder getraind raakt, daag ik iemand uit met nieuwe en complexere oefeningen. Niet te vergeten dat ik tal van manieren ken om iemand progressie te laten ervaren. Zo raak je nooit uitgekeken op krachttraining!

Is er iets speciaals/specifieks wat je jouw studenten wil meegeven?

Rome is niet in één dag gebouwd, dus ook niet jouw physique en performance. Vertrouw op het proces, leer jezelf elke dag beter kennen en vooral, heb er plezier in!

Jason
Jason Jason