Menu

Iga

Wat is je sportachtergrond?

Als kind barstte ik van de energie en probeerde ik verschillende sporten, van competitief zwemmen tot dansen. Ongeveer vier jaar geleden ontdekte ik mijn passie voor yoga en volgde ik al snel een opleiding tot yogaleraar. Toen ik merkte dat mijn flexibiliteit een uitdaging was, stuitte ik anderhalf jaar geleden op mobiliteitstraining, waar ik meteen door werd gegrepen. In mijn vrije tijd snowboard ik en heb ik recentelijk het boulderen opgepakt.

Ervaring in andere sporten heeft mijn aanpak beïnvloed. Yoga speelt een grote rol in mijn benadering, waarbij ademhalingsoefeningen en een yogische aanpak centraal staan. Vertrouwen hebben in het proces en niet gefrustreerd raken door beperkingen zijn belangrijke aspecten die ik meeneem.

Wat kunnen studenten verwachten van je lessen?

Mijn lessen omvatten mobiliteit, gymnastiek en soms yoga. Wat mijn sessies uniek maakt, is de zeer persoonlijke, hands-on benadering. Ik zal waarschijnlijk onthouden wat je me zes maanden geleden hebt verteld. Ongeacht het niveau hoop ik dat je van mijn lessen zult genieten.

Is er iets speciaals wat je wilt meegeven aan je studenten?

In mijn training integreer ik voornamelijk inclusiviteit. Ik probeer altijd zoveel mogelijk respect te tonen voor wat mensen willen of niet willen, maar ik zal je altijd aanmoedigen. Hier gebeurt de magie. Ik benadruk ook dat de ademhaling een zeer krachtig instrument is en dat je lichaam veel capabeler is dan je denkt.

Iga
Iga Iga