Menu

Mobiliteit

Tijdens de Mobiliteit-lessen worden je kracht, flexibiliteit, coördinatie en reactievermogen in dynamische situaties getraind. Je ontwikkelt een hoge mate van lichaamsbeheersing en leert je lichaam zo vrij mogelijk te gebruiken in speelse en complexe bewegingssituaties. Daarnaast wordt er aandacht besteed om je mobiliteit (bewegingsvrijheid) te vergroten er wordt aandacht besteed aan het trainen van gewrichten en spieren, zodat je deze op een veilige en gecontroleerde manier kunt gebruiken. 

De les is verdeeld in een technisch gedeelte waarin bewegingspatronen in stukjes worden aangeleerd. Na ze te hebben aangeleerd worden deze nieuwe skills toegepast in meer dynamische situaties. Denk aan handstanden, bruggen, Animal FlowZen Archer, touwklimmen, radslagen en andere vormen van bewegen. Al deze bewegingen dragen bij aan een sterker, fitter en gezonder lichaam.  

Dus als je meer controle over je lichaam wilt, nieuwe skills wilt leren, je bewegingsvrijheid wilt verbeteren of gewoon plezier wilt hebben in bewegen is mobiliteit iets voor jou.

Bekijk hier het rooster.

Mobiliteit
Mobiliteit/Movement-lessen Mobiliteit/Movement-lessen