Menu

Crosstraining en Weightlifting

Crosstraining

Tijdens onze Crosstraining lessen wordt er een leuke en intense workout van de dag gegeven. In deze workouts zitten elementen van krachttraining, gymnastics (skills) training en cardio training. Je gaat aan het werk met barbells, plates, kettlebells, dumbbells, pull up bars en wall balls. Technieken voor touwklimmen, pull ups, muscle ups en barbell oefeningen komen ook aan bod.

Crosstraining Basis

Altijd al willen meedoen aan een crosstraining les, maar nooit de stap durven zetten?Schrijf je in voor de crosstraining basisles! In deze les gaan we in een rustiger tempo door de basis technieken en vaardigheden heen, die van je worden gevraagd in de crosstraining les. Een informatieve en uitdagende les voor iedereen die geen of weinig ervaring heeft met crosstraining.

Weightlifting

Naast Crosstraining bieden wij ook Weightlifting aan. In deze lessen wordt er specifiek gefocust op oefeningen uit het Olympisch gewichtheffen zoals Snatch en Clean and Jerk. Deze lessen zijn perfect om je techniek te verbeteren en perfectioneren.

Een goede uitvoering van de oefeningen en blessure-preventief sporten is tijdens de lessen prioriteit nummer één en onze Weightlifting en Crosstraining lessen zijn voor alle niveaus. Kijk hier op het rooster voor de tijden en boek snel je eerste les

Crosstraining en Weightlifting
Crosstraining Crosstraining