Menu

Dimangio

Wat vind jij het leukste aan lesgeven bij Het Gymlokaal?

De fijne sfeer, deelnemers en de ruime zaal. Je krijgt hier ook echt het gevoel van een gymlokaal zoals wij vroeger als kind hebben ervaren op de lagere school.

Wat is jouw achtergrond?

Ik ben een A-klasse kickbokser (professioneel). Mijn fightrecord is 7 verloren en 23 gewonnen, waarvan 8 op knock-outs. Daarnaast heb ik gestudeerd aan het Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS). Hier heb ik het volgende behaald: Sport coƶrdinator geĆ¼niformeerde beroepen, Sociaal bewegingsagoog, Fitness A, Kickboks-trainer A en loopconditie-trainer.

Wat is uniek aan jouw lessen/manier van lesgeven?  

Mijn lessen zijn technisch en ik maak combinaties met een gedachte erachter. Ik heb een goede opbouw van technisch werken naar het maximale uit iedereen te halen op een hoog tempo.  

Wat is jouw specialiteit binnen het vlak van beweging? 

Ik ben iemand die techniek erg belangrijk vind. Tijdens de lessen probeer ik je altijd wat bij te brengen om je techniek te verbeteren. Daarnaast kan ik je erg goed up-hypen om je doorzettingsvermogen te vergroten.

Welke eigenschap moet elke goede trainer bezitten?

Geduldig, enthousiast en sociaal.

Wat kunnen mensen verwachten van jou als trainer en van jouw lessen? 

Dat ik ze altijd iets wil bijleren of kennis wil laten maken met het kickboksen. Kickboksen is zoveel meer dan een sport. Voor sommigen werkt het als therapie en nemen dit onbewust mee in hun dagelijkse leven. Ik heb de juiste balans tussen iets aanleren en tot het gaatje gaan!

Wat kun jij mensen bieden/leren?

Kickboksen! Ik kan van iedereen een vechter maken. Met mijn ervaring als vechter en als trainer heb ik veel te bieden op het gebied van vechtsport.

Dimangio
Dimangio Dimangia Jano