Menu

Train met wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven

Het Gymlokaal is een samenwerking aangegaan met het sportmerk adidas. Onze leden sporten hierdoor niet alleen met de nieuwste attributen van adidas, maar kunnen ook elke maand een gratis training of clinic van een topsporter volgen. Deze reeks clinics wordt op 27 oktober afgetrapt met niemand minder dan Rico Verhoeven, wereldkampioen kickboksen. Oprichters van Het Gymlokaal Nienke en Nelleke vertellen over deze nieuwe bijzondere samenwerking met adidas.
 
Wat houdt de samenwerking in?
Nienke: “Ten eerste zijn de lokalen voorzien van de nieuwste sportmaterialen van adidas. De bokszakken, gewichten, kettlebells, plyo-boxen, yoga-matjes, yoga-bellts, de yoga-blokken, noem maar op. Daarnaast zijn alle trainers voorzien van nieuwe kleding.” 
 
Nelleke: “Er komt maandelijks een clinic of training die wordt gegeven door een topsporter. Deze is gratis te volgen voor Het Gymlokaal leden. Wij zijn ongelooflijk trots dat we de reeks clinics met niemand minder dan Rico Verhoeven starten. Jawel de wereldkampioen kickboksen komt naar Het Gymlokaal!”
 
Waarom adidas?
Nelleke: “Adidas is een merk dat zich richt op allround-sporters. Mensen zijn tegenwoordig steeds vaker actief in meerdere takken van sport. Ze doen aan kickboksen, yoga, maar ook aan crosstraining, mobiliteit en movement. Dat is precies de reden dat we ons lessenprogramma zo divers mogelijk hebben samengesteld. De spullen van Adidas sluiten hier perfect bij aan.” 
 
Hoe is de samenwerking tot stand gekomen?
Nienke: “Adidas was voor een event in het gebouw van De School. Zij hadden al eerder over Het Gymlokaal gehoord, maar toen zij de locatie zagen waren ze erg onder de indruk en wilden graag met Nelleke en mij zitten om te praten.”
 
Nelleke: “In het gesprek dat volgde met Adidas was er meteen een klik. Wij wilden graag een samenwerking die echt een toevoeging was voor Het Gymlokaal. Adidas werkt samen met een indrukwekkende lijst van topsporters. Vandaar dat wij mooie kansen zagen om hier samen iets heel tofs van te maken.”
 
Hoe gaat de samenwerking nu verder?
Nelleke: “Maandelijks maken wij bekend welke atleet er naar Het Gymlokaal komt, wij mogen nog niet verklappen wie de volgende zijn, maar houd onze social media en krijtbord goed in de gaten. Maar Rico Verhoeven is natuurlijk al “a dream coming true”! 
 
Geïnteresseerd?
De eerste clinic van Rico Verhoeven is vrijdag 27 oktober, aanvang 18.30 uur. Hiervoor zijn 15 plekken voor leden van Het Gymlokaal gereserveerd. Zaterdag 21 oktober gaat om 12.00 uur de inschrijving open op het rooster!

Train met wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven
Train met wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven | Het Gymlokaal