Menu

Tash

Wat vind je het leukst aan lesgeven bij Het Gymlokaal?

Het Gymlokaal stimuleert en biedt een volledig en dynamisch aanbod aan bewegingsoefeningen. Het geeft mij zoveel plezier om deel uit te maken van een plek waar mensen met een open geest en een glimlach naartoe komen.

Wat voor achtergrond heb je?

350 uur yogatraining met Stretch London en 60 uur met Birthlight in zwangerschapsyoga.

Wat is uniek aan jouw lessen/manier van lesgeven? 

Mijn lessen creëren een veilige en uitnodigende ruimte om te spelen, om nieuwsgierigheid te vinden in je lichaam en om te bewegen met autonomie en vertrouwen in wat mogelijk is.

Wat is jouw specialiteit binnen het vlak van beweging? 

In mijn yogalessen is er ruimte voor vrije beweging en vloeiende creatieve flows. Ik geef ook Pilates, dat gericht is op het opbouwen van kracht voor een gevorderde yogabeoefening, maar heeft ook een aantal leuke mobiliteitsoefeningen.

Welke kwaliteiten moet elke goede trainer hebben?

Het vermogen om aan te passen aan de stemming van de dag. Als de energie van de klas laag is, moet dit weerspiegeld worden in de les door bijvoorbeeld meer rustmomenten in te lassen. Als de energie hoog is, zal de les meer speels zijn met uitdagende opties. Het belangrijkste is om betrokken te zijn en de tijd te nemen om individuele aandacht te schenken aan iemand als dat nodig is.

Wat kunnen mensen van jou als trainer en je lessen verwachten?

Een verkenning van creatieve bewegingen, met ruimte om te rusten én ruimte om te spelen.

Wat kun je mensen bieden/leren?

Een nieuwe manier van bewegen.

Tash
Tash