Menu

Romy

Wat vind jij het leukste aan lesgeven bij Het Gymlokaal?

De leden van Het Gymlokaal zijn erg divers. Dit zorgt voor een hele prettige sfeer tijdens de lessen. Daarnaast zijn de leden erg fanatiek en probeert iedereen het beste uit zichzelf te halen.

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb deelgenomen aan verschillende crossfit-wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Naast mijn wedstijdervaringen heb ik ook verschillende opleidingen gedaan om fitnesstrainer te worden, waaronder Fitvak A & B, CrossFit-L1, MILO, en Pre- en postnatale fitness.

Wat is uniek aan jouw lessen/manier van lesgeven? 

Met veel energie en enthousiasme probeer ik mensen te leren hoe ze op een veilige manier kunnen trainen. 

Wat is jouw specialiteit binnen het vlak van beweging? 

Naast mijn ervaring in krachttraining ben ik gespecialiseerd in het trainen van vrouwen tijdens en na hun zwangerschap. Het is mogelijk (en zelfs goed) om tijdens je zwangerschap te blijven sporten. Alleen moet dit op een veilige en verantwoorde manier gedaan worden. Hetzelfde geldt voor het herstel en het opbouwen van trainen na de bevalling.

Welke eigenschap moet elke goede trainer bezitten?

Positiviteit & enthousiasme.

Wat kunnen mensen verwachten van jou als trainer en van jouw lessen? 

Afwisselende, dynamische lessen waarin allerlei verschillende componenten van training terugkomen, zoals bodyweight movements, weightlifting en verschillende vormen van conditietraining.

Wat kun jij mensen bieden/leren?

Vrouwen begeleiden in hun training tijdens en na de zwangerschap, zodat ze in deze periode ook op een veilige manier kunnen blijven trainen. Daarnaast heb ik veel ervaring met krachttraining.

Romy
Foto van Romy het Gymlokaal Actiefoto van Romy