Menu

Milou

**Wat is je sportachtergrond? **

Als tiener dacht ik dat sporten ging over jezelf over je grenzen pushen. Als buitenstaander vond ik yoga iets te soft en eigenlijk, een beetje vreemd. Dat veranderde totaal toen ik op mijn 18e mijn eerste hatha les nam. Ik was meteen ‘hooked’ want ik merkte al snel: als ik dit doe, gaan alle andere dingen mijn leven ietsje makkelijker. Sindsdien heeft yoga mijn perspectief van het lichaam volledig veranderd en doen inzien dat wanneer we verzachten, beweging iets helende kan zijn wat ruimte biedt tussen gedachten en gevoelens, en je ‘mind-body connection’ versterkt, niet zomaar iets wat we moeten doen om in onze spijkerbroek te passen. Ik heb jaren in verschillende yoga studios gewerkt, twee 200 uur hatha vinyasa teacher trainingen gedaan, en veel verschillende modules over bijvoorbeeld yin, astanga, en boeddhistische meditatie. Ik ben met veel plezier toegewijd aan mezelf eindeloos blijven ontwikkelen door zelfstudie maar bovenal; mijn eigen practice. Ik volg heel graag lessen, workshops en trainingen van andere teachers en zal voor altijd student blijven.

**Wat kunnen deelnemers verwachten van je lessen? **

Een liefdevolle houding naar jouw mooie unieke lichaam, met veel aandacht voor de innerlijke wereld. Mijn lessen staan in het teken van verbinding. Ik probeer iedereen zich thuis te laten voelen op de mat zodat ze het niet als ‘moetje’ hoeven te ervaren, maar iets lichts en speels wat ruimte biedt aan wat er ook speelt in het leven.

**Is er iets speciaals/specifieks wat je jouw studenten wil meegeven? **

Dat alles en iedereen, ongeacht hun fysieke of mentale staat of welke ‘obstakels’ ze ook meezitten, welkom is op de mat. Dat wat je in de les beoefend, je hopelijk ook in je dagelijks leven kan toepassen, en dat je altijd je ademhaling hebt :)

Milou
Milou Milou