Menu

Chris

Wat vind jij het leukste aan lesgeven bij Het Gymlokaal?

Wat ik het leukste vind is om de mensen met een tevreden en voldaan gevoel naar huis te laten gaan. Daarnaast heerst bij Het Gymlokaal altijd een ontspannen en chille sfeer en vind ik het superleuk om daar les te geven.

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb de volgende opleidingen gedaan: HBO Sport en bewegen (lifestyle & gezondheid), Aalo personal trainer, Functional Range Conditioning mobility specialist (FRCms), gecertifieerd Ashtanga Vinyasa Teacher en Pilates-instructeur. Verder heb ik mij nog gespecialiseerd in online movement-lessen (Fighting Monkey en Ido Portal method).

Wat is uniek aan jouw lessen/manier van lesgeven?  

Ik geef verschillende lessen, waaronder Yoga Mobility Flow, hierbij hanteer ik een professionele werkwijze en een persoonlijke aanpak. Ik combineer mijn jarenlange ervaring uit verschillende gebieden om lessen te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk zijn. Mijn missie is om mensen zich beter te laten voelen, niet alleen fysiek, maar ook mentaal.  

Wat is jouw specialiteit binnen het vlak van beweging? 

In mijn lessen focus ik op het herwinnen van je bewegingsvrijheid; op een speelse manier jezelf uitdagen en op leuke manieren nieuwe bewegingspatronen aanleren. Met als resultaat, makkelijker en soepeler bewegen, maar ook minder last van stijfheid en pijn.

Welke eigenschap moet elke goede trainer bezitten?

Ik denk aan zelfvertrouwen, integer, empathisch, creatief en goed in staat zijn om snel te schakelen en duidelijk te communiceren. 

Wat kun jij mensen bieden/leren?

Of je nu sterker wilt worden, aan je conditie wilt werken of streeft naar een gezondere leefstijl voor lichaam en geest, ik hoop mensen het plezier in bewegen te laten (her)ontdekken. Door een combinatie van elementen: kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie en ontspanning zorg ik ervoor dat elke les weer anders is en dat mensen zich na afloop helemaal voldaan voelen. 

Chris
Chris Chris Hettinga