Menu

New Membership Deals

Wij hebben een divers en uiteenlopend sportprogramma waar begeleiding en blessure preventief sporten onze prioriteit heeft. Bij Het Gymlokaal ben je nooit uitgeleerd en is er altijd meer verdieping te vinden. Als sporter maak je onderdeel uit van onze community en wij vinden het dan ook fantastisch als mensen voor langere periode bij ons willen sporten. Vandaar dat wij de New Membership Deals in het leven hebben geroepen, hierbij krijg je tot wel €10 korting op je maandelijkse kosten.

Je kunt kiezen uit de volgende Membership Deals:

Limited 12 months €49 per maand

Unlimited 12 months €59 per maand

Limited 6 months € 54 per maand

Unlimited 6 months €64 per maand

Met het Unlimited 6/12 months heb je onbeperkt toegang tot Het Gymlokaal West/Noord. Met het Limited 6/12 months kun je aan twee activiteiten per week deelnemen. Na de periode van 6 of 12 maanden, loopt je abonnement door in een Limited/Unlimited Membership met maar één maand opzegtermijn. 

Ben je nieuw bij Het Gymlokaal, sluit hier je New Membership Deal af. Ben je al lid en wil je ook gebruik maken van De Membership Deals? Stuur ons dan een mail en wij maken het voor je in orde. 

Voor meer informatie over onze locaties, programma, lidmaatschappen; kom langs voor een rondleiding, stuur ons een mail of geen ons een belletje (020 773 5897).

Hopelijk tot snel in Het Gymlokaal!

New Membership Deals
Het Gymlokaal Noord