Menu

Het Gymlokaal Outdoor

De laatste weken hebben we hard gewerkt om ons Outdoor programma te verbeteren. Zo kun je veilig en comfortabel bij ons sporten ook tijdens de lockdown!

Momenteel bieden wij dagelijks verschillende cross- en (kick)bokstrainingen aan. Deze zijn onder begeleiding van een trainer.

Crosstraining

De crosstraining wordt gegeven in de binnentuin van de School. Deze prachtige outdoor locatie is overdekt en voorzien van heaters bij koud weer. De workouts worden begeleid door een trainer. Zo garanderen wij de veiligheid, maar ook de kwaliteit van de trainingen.

(Kick)boksen

De (kick)bokstrainingen bevinden zich aan de zijkant van het gebouw ook deze outdoor locatie is sinds afgelopen weekend overdekt zodat er tijdens alle weersomstandigheden lekker getraind kan worden.

Ook is er de mogelijkheid om een bokszak te reserveren waarop je zelf kan trainen. Er hangen workouts bij de bokszak zodat je deze zelf kunt volgen gedurende de dag.

Online

Naast de Outdoor mogelijkheden geven wij ook verschillende online lessen via Zoom waaronder yoga, mobiliteit en gymnastics.

Je kunt via verschillende opties meedoen:

Mocht je vragen hebben over ons outdoor en online programma, stuur ons dan een mail.

 

 

Het Gymlokaal Outdoor
Het Gymlokaal Outdoor Crosstraining (Kick)boksen