Menu

Mark

Wat is je sportachtergrond en wat is je specialiteit?

Ik ben al 11 jaar bezig met CrossFit. Van die 11 jaar heb ik het geluk om al 9 jaar met mensen samen te mogen werken als coach. In deze periode heb ik enorm veel opleidingen en cursussen gedaan. Of het nou Weightlifting, Gymnastics of conditioning is. Ook ben ik me gaan focussen op de verschillende aspecten van mobility. Daarnaast ben ik al 2 jaar actief bezig met het verdiepen in Yoga met mijn 200hr Vinyasa training als resultaat. Naast de crosstraining lessen geef ik nu ook yoga lessen.

Wat kunnen mensen verwachten van jouw lessen?

Verwacht bij mij een complete gestructureerde Crosstraining les. We starten met krachttraining. Dit is de basis en is zo ontzettend belangrijk. Daarna komt de workout. Hoge intensiteit en altijd weer wat anders. Of het nou een kortere of langere workout is: intensiteit (met de goede techniek) is de sleutel. Dat zorgt voor resultaat. En misschien wel het belangrijkste: een goed gevoel en een high five na afloop!

Wat kun jij mensen leren?

Ik leer iedereen om met juiste techniek alle oefeningen (en dat zijn er veel) uit te voeren. Daarnaast probeer ik mensen te pushen om op het juiste moment net die paar kilogram extra te tillen of net even aan te zetten als de workout bijna klaar is. Ook merk je bij mijn lessen dat ik niet vaak een lange waslijst aan oefeningen op het bord zet. Ik wil de mensen bijbrengen dat meer niet altijd beter is. Minder oefeningen met hoge intensiteit is waar het om gaat!

Mark
Alessandra Alessandra