Menu

Evianne

Wat vind je het leukst aan lesgeven bij Het Gymlokaal?

Ik vind Het Gymlokaal een unieke plek. Zelf ben ik vijf dagen per week te vinden in de gymzaal als sportdocent op een middelbaar onderwijs, dus dit is een plek waar ik mij gelijk thuis voel. Daarbij zijn de zalen heel open ingericht en wordt er veel gebruik gemaakt van buddy-workouts. Hierdoor ontstaat er een teamsfeer en dat spreekt mij erg aan.

Wat is jouw achtergrond?

Ik heb de Academie Lichamelijke Opvoeding gedaan en heb mijn fitnesstrainer A en B behaald. 

Wat is uniek aan jouw lessen/manier van lesgeven?  

Naast keihard trainen is plezier in sport erg belangrijk voor mij. Je zal bij mij een afwisseling zien tussen individuele challenges en teamworkouts. Uniek aan mijn lesgeven is de combinatie tussen de verschillende basiselementen van bewegen die terugkomen in de lessen.

Wat is jouw specialiteit binnen het vak van beweging? 

Mijn specialiteit is mijn achtergrond als gymdocent. Ik heb veel kennis over verschillende sporten, waardoor ik snel kan inzien welke achtergrond in sport welke kenmerken achterlaat in de motoriek van bewegen bij verschillende individuen. 

Welke kwaliteiten moet elke goede trainer hebben?

Een trainer moet in mijn ogen beschikken over een inschattingsvermogen op het gebied van motoriek, zodat elk individu uitgedaagd kan worden binnen elke training. Verder vind ik het erg belangrijk dat de trainer kan zorgen voor een prettige en sfeervolle les zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Wat kunnen mensen verwachten van jou als trainer en van jouw lessen? 

Een trainer met een lach die je na de training met een voldaan gevoel de zaal laat verlaten. 

Wat kun je mensen bieden/leren?

Doorzetten als het niet meer gaat en de kracht van samenwerken.

Evianne
Evianne Evianne