Facebook Instagram NL   EN
Movement
Movement
Movement

Movement

Tijdens de movement lessen worden je kracht, flexibiliteit, coördinatie en reactievermogen in dynamische situaties getraind. Je ontwikkelt een hoge mate van lichaamsbeheersing en leert je lichaam zo vrij mogelijk te gebruiken in speelse en complexe bewegingssituaties. 
 
De les is verdeeld in een technisch gedeelte waarin bewegingspatronen in stukjes worden aangeleerd. Na ze te hebben aangeleerd worden deze nieuwe skills toegepast in meer dynamische situaties. Denk aan handstanden, bruggen, animal flow,  ZEN ARCHER, touwklimmen, radslagen en andere vormen van bewegen. Al deze bewegingen dragen bij aan een sterker, fitter en gezonder lichaam. 
 
Dus als je meer controle over je lichaam wilt, nieuwe skills wilt leren of gewoon plezier wilt hebben in bewegen is movement iets voor jou. De movement lessen worden gegeven in aanvulling op de mobility lessen. Daar ligt de focus meer op het trainen van gewrichten en spieren zodat je deze op een veilige en gecontroleerde manier kunt gebruiken. In de movement lessen daarentegen ligt de focus op totale vrijheid van bewegen.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now