Facebook Instagram NL   EN

Lessen

Bij Het Gymlokaal gaan we terug naar de basis. Samen sporten en elkaar motiveren in een persoonlijke en intieme sfeer. Er wordt uitgegaan van de kracht van het eigen lichaam, zodat je deze optimaal kan benutten. Functioneel bewegen staat centraal en er worden diverse groepslessen aangeboden die daar perfect bij aansluiten waaronder (kick)boksen, yoga, crosstraining, barre, mobiliteit, kracht&conditie, capoeira en fitness. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf te trainen of personal training te krijgen. In de speelse sfeer van onze gymlokalen, ontsnap je aan de waan van de dag.

Boek nu een losse les voor €14, besluit je vervolgens lid te worden wordt dit verrekend met je abonnement. 

info@hetgymlokaal.nl
020-7372781
(Kick) boksen
(Kick) boksen
(Kick) boksen
(Kick) boksen
Bij Het Gymlokaal worden boksen en kickboksen gegeven in de vorm van zaktraining en techniektraining.

Yoga
Yoga
Yoga
Yoga
Wij bieden dagelijks yoga lessen aan in ons prachtige lokaal met hoge ramen waaronder hatha, vinyasa, power, ashtanga en yin yang yoga.
Crosstraining
Crosstraining
Crosstraining
Crosstraining
Met Crosstraining leer je hoe je kan trainen met de aanwezige materialen in Het Gymlokaal om spierweefsel op te bouwen en sterker te worden.
Barre
Barre
Barre
Barre
Een ballet gebaseerde workout waar in elementen van yoga, pilates en krachttraining zijn geïntegreerd.
Mobiliteit
Mobiliteit
Mobiliteit
Mobiliteit
Mobiliteit is bewegingsvrijheid dankzij flexibiliteit en controle van je gewrichten. Elke stap, schop en sprong is een unieke combinatie van beweging van verschillende gewrichten.
Kracht & Conditie
Kracht & Conditie
Kracht & Conditie
Kracht & Conditie
Een trainingscombinatie van kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit. Het prachtige Rembrandtpark biedt een gevarieerde omgeving om te sporten in de frisse buitenlucht.
Movement
Movement
Movement
Movement
Tijdens de movement lessen worden je kracht, flexibiliteit, coördinatie en reactievermogen in dynamische situaties getraind. Je ontwikkelt een hoge mate van lichaamsbeheersing en leert je lichaam zo vrij mogelijk te gebruiken in speelse en complexe bewegingssituaties. 
Capoeira
Capoeira
Capoeira
Capoeira
Capoeira is een combinatie tussen Martial arts, dans, muziek en de Braziliaanse cultuur. 

Fitness
Fitness
Fitness
Fitness
Tijdens onze openingstijden is er altijd de mogelijkheid om vrij te trainen. Wij hebben diverse fitnessapparatuur waaronder: loopbanden, roeimachines, spinningbikes, gewichten, kettlebells, dumbells, een squadrek, een monkey bar en een uitgebreid calistenics rek.


PT
PT
PT
PT
Heb jij buiten de groepslessen om meer behoefte aan persoonlijke aandacht bij het trainen? Of wil jij met een klein groepje les van een trainer?
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now