Facebook Instagram NL   EN

Personal Training

Heb jij behoefte aan persoonlijke aandacht bij het trainen, of wil jij met een klein groepje les van 1 van onze trainers? Dan is het mogelijk om bij Het Gymlokaal personal training of small group training te boeken. Het Gymlokaal trainers zullen er alles aan doen om je te helpen bij het bereiken van je doelen, wat deze dan ook mogen zijn. De sessies zijn ook te combineren met onze voedingsdeskundige.

Maak nu een afspraak via info@hetgymlokaal.nl of bel 020-7372781!
Nienke
Nienke
Nienke
Nienke
Nienke van Koolbergen is een van oprichtsers van Het Gymlokaal, ze is een echte fitness fanaat. Ze heeft verschillende sportopleidingen voltooid waaronder ''Sport management en ondernemen'' en de personal training studie van de NSCA. Nienke helpt je doelen te bereiken, om fit te worden en te blijven. Zij kan je helpen gewicht te verliezen, sterker te worden en gezonder. Boek snel een training met haar!
Malic
Malic
Malic
Malic
Malic Groenberg begon op 18 jarige leeftijd met kickboksen. Hij begon vrij snel met wedstrijd vechten en bereikte uiteindelijk het hoogste niveau in kickboksen (A klasse). Hij vocht nationaal maar ook internationaal. Hij heeft verschillende Glory gevechten gewonnen en heeft daarom zijn strepen verdiend als kickboks fenomeen! Hij geeft nu een aantal jaar les en geeft les aan zowel beginner als gevorderd. Wil jij je rechter directe perfectioneren, dan is Malic jou trainer! Boek snel een les met hem!
Sjuul
Sjuul
Sjuul
Sjuul
Sjuul Daamen has a holistic approach to movement and fitness. He believes that being a “fit” person is a result of much more than only working out and sweating. For this reason, his main focus, next to achieving personal goals, is to make you rediscover your true movement potential. During his training he will expose you to exercises and theories about movement that will not only benefit your over all health and fitness, but will also enable you to move better and freer throughout your daily now and for many years to come.  Along with personal training he is a physical educator, certified Capoeira teacher and he has two degrees in social science. On top of the knowledge that he's obtained in these disciplines, the majority of his specialized movement expertise and methods he collected during national and international workshops, courses and seminars like FRC mobility with Dr. Andreo Spina and movement workshops with Ido Portal, Rafe Kelley and Tomislav English.
Lainel
Lainel
Lainel
Lainel
Lainel Nimmermeer komt uit een echte vechters familie. Hij kickbokst al vanaf dat hij jong was. Hij begon met kickbokswedstrijden op zijn 18e en heeft het geschopt tot een C klasse vechter (pro). De laatste paar jaren is hij zich meer gaan focussen op het trainen van mensen. Hij weet alles over de techniek van kickboksen, daarnaast is hij erg charismatisch en een echte motivator! Boek snel een training bij hem!
Chris
Chris
Chris
Chris
Chris Hettinga is een duizendpoot wat betreft training geven. Hij is een ervaren trainer voor in fitness, mobiliteit, kickboksen en yoga. Chris streeft ervoor om met zijn klanten duurzame resultaten te boeken. Daar is geduld, consistentie, doorzettingsvermogen en balans voor nodig. Deze kan Chris je bieden. Boek snel een training met Chris!

Noach
Noach
Noach
Noach
Noach Blyden is een geboren vechter. Hij kickbokst al meerdere jaren proffesioneel (B klasse), naast kickbokser is Noach ook een ervaren MMA vechter. Door zijn ervaring als wedstrijdvechter, zowel in kickboksen en MMA, weet Noach alles of doelen stellen en bereiken, jezelf tot de absolute max pushen en verder. Hij is erg goed in motiveren en laat je dingen doen waarvan jezelf nooit had gedacht deze te kunnen. Noach weet zeer veel over krachttraining/fitness en kan je daar bij begeleiden. Boek snel een training met hem!
Marvin
Marvin
Marvin
Marvin
Marvin Nimmermeer staat bekend om zijn pads trainingen. Hij pusht je altijd tot het uiterste en gaat zelf ook tot de max in een training met jou. Marvin komt uit een echte vechters familie en het kickboksen zit in zijn bloed. Marvin is een C klasse vechter en is nog steeds actief in het vechten van wedstrijden. Marvin heeft humor, maar tijden eens training is er geen tijd om te lachen. Boek snel een training met Marvin!
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now