Facebook Instagram NL   EN

Personal Training

Heb jij behoefte aan persoonlijke aandacht bij het trainen, of wil jij met een klein groepje les van 1 van onze trainers? Dan is het mogelijk om bij Het Gymlokaal personal training of small group training te boeken. Het Gymlokaal trainers zullen er alles aan doen om je te helpen bij het bereiken van je doelen, wat deze dan ook mogen zijn. De sessies zijn ook te combineren met onze voedingsdeskundige.

Prijzen personal training en duo training:

1x €60
5x €300 (€60) 2 maanden geldig
10x €550 (€55) 4 maanden   
15x €800 (€52,50) 5 maanden geldig
20x €1000 (€50) 6 maanden geldig

Maak nu een afspraak via info@hetgymlokaal.nl of bel 020-7372781!
Nienke
Nienke
Nienke
Nienke
Nienke helpt je doelen te bereiken, om fit te worden en te blijven. Zij kan je helpen gewicht te verliezen, sterker te worden en gezonder. Boek snel een training met haar!
Malic
Malic
Malic
Malic
Malic Groenberg begon op jonge leeftijd met kickboksen en bereikte het hoogste niveau in kickboksen: A klasse. Hij geeft nu al meerdere jaren les aan beginners en gevorderden. Boek snel een training met hem!
Chris
Chris
Chris
Chris
Chris Hettinga is een duizendpoot wat betreft training geven. Hij is een ervaren trainer in fitness, mobiliteit, kickboksen en yoga. Boek snel een training met Chris!

Lainel
Lainel
Lainel
Lainel
Lainel Nimmermeer is een C klasse vechter (pro). De laatste paar jaren is hij zich meer gaan focussen op het trainen van mensen. Hij weet alles over de techniek van kickboksen, daarnaast is hij erg charismatisch en een echte motivator! Boek snel een training bij hem!
Noach
Noach
Noach
Noach
Noach Blyden is een proffesioneel kickboxer (B klasse) en trainer. Noach weet zeer veel over krachttraining en fitness en kan je daar goed bij begeleiden. Boek snel een training met hem!
Marvin
Marvin
Marvin
Marvin
Marvin is een C klasse vechter en is nog steeds actief in het vechten van wedstrijden. Marvin heeft humor, zijn trainingen zijn intensief en leuk! Boek snel een training met Marvin!
Ljuba
Ljuba
Ljuba
Ljuba
Ljuba kan je helpen met afvallen, kracht en conditie verbeteren en je mobiliteit vergroten. Daarnaast geeft zij kickbokstraining en is ze gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen voor en na de zwangerschap. Boek nu een training met haar!
Michael
Michael
Michael
Michael
Michael Cordero is een allround personal trainer. Gespecialiseerd in kracht en conditie training, explosiviteits training, hypertropfy, krachttraining, houding en correctie hiervan. Boek snel een training!
Daan
Daan
Daan
Daan
Daan is een profesionele ballet danser. Hij geeft training waarbij het draait om een goede lichaamshouding, hiervoor is coretraining heel belangrijk. Daarnaast is plezier in het dansen een belangrijk onderdeel van zijn trainingen.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now